GO Taxi Albania

eshte shoqeria me e re e taksive ne Shqiperi dhe operon ne te gjitha trojet Shqipetare ku qendra ndodhet ne Tirane. Profesionalizmi dhe eksperienca e shofereve tane ofron sherbim te menjehershem, eficent dhe te sigurte per udhetaret. Jemi shoqeria e pare e taksive ne vend e cila perdor teknologjine me te avancuar te dispecerise me GPS.

GO Taxi Albania e pranishme ne tregun Shqiptare me 20 makina Skoda Oktaviate 2016. Makina me nje siguri shume te larte ne drejtim, gjithashtu dhe me nje hapsire te bollshme per klientet dhe per bagazhet e tyre. Bagazhi ze nje hapsire prej 590 litrash. Gjithashtu kemi menduar dhe per mos ndotjen e ambientit ku po rritet e ardhmja jone. Makinat qe ne kemi perzgjedhur jane te gjitha te linjes Green Line,  ku sasia e emetuar e CO2 eshte 90 g/km, nje sasi shume e vogel ne krahasim me makinat e zgjedhura nga operatoret e tjere. Te gjitha makinat tona jane te pajisura me opsionet maksimale per ta bere udhetimin sa me te rehatshem. Gjithashtu kemi menduar edhe per udhetaret qe kane shije te vecanta te muzikes duke integruar dhe fishen AUX ku cdo person mund te zgjedhi nga smartphone i tij muziken qe pelqen me shume ne menyre qe udhetimi i tij te jete sa me i rehatshem.

Ne perpiqemi te mundesojme sherbim ekselente dhe te tejkalojme pritshmerite e hoteleve, spitaleve, institucioneve dhe klienteve te cilet besojne tek ne. E kuptojme me se miri biznesin e taksive dhe e dime si te ofrojme kualitetin maksimal te sherbimint.

24/7 Ne Sherbimin Tuaj !

GO Taxi ka menduar per te gjithe moshat qe kane deshire te perdorin sherbimin tone. Menyrat e porositjes jane te ndryshme, ato mund te behen me ane te numrit pa pages 0800 0100 ku gjate 24 oreve dhe 7 diteve te javes operatoret tane do jene te gatshem tju ndihmojne me cdo pyetje ose porosi qe do keni deshire te beni.

Me ane te aplikacionit mobile GoTaxi i cili eshte i disponueshem per te gjithe perdoruesit e ANDROID dhe IOS klientet mund te rezervojne udhetimin e tyre ne cdo kohe. Aplikacioni eshte krijuar per te plotesuar sa me thjeshte nevojat e konsumatoreve tane. Ne kete aplikacion ju e caktoni vendodhjen qe deshironi te shkoni dhe aplikacioni ju ben nje llogarite te distances ne kilometra dhe shumen qe do paguani per udhetimin tuaj. Cdo udhetim i juaji do rregjistrohet ne aplikacionin tuaj dhe ju mund te shikoni udhetimet qe keni bere me pare me ne. Ne fund te cdo udhetimi ju mund te beni nje vlersim per sherbimin e ofruar nga Go Taxi

Prioriteti yne kryesor eshte te mundesojme sherbime te shpejta dhe cilesore per udhetaret tane.

GO Taxi Albania mund tju marre kudo ne qytetin e TIranes dhe tju dergoje ne menyre te sigurte dhe te menjehershme kudo ne trojet shqiptare.  

GoTaxi Albania

Cel 0800 0100