Go Taxi Albania

eshte shoqeria taksive ne Shqiperi dhe operon ne te gjitha trojet Shqipetare ku qendra ndodhet ne Tirane. Profesionalizmi dhe eksperienca e shofereve tane ofron sherbim te menjehershem, eficent dhe te sigurte per udhetaret.

24/7 Ne Sherbimin Tuaj !

Automjetet tona ofrojne nje siguri maksimale gjithashtu dhe nje shpejtesi te larte ne levizje.

Airport – Tirane & Tirane – Airport

1500 leke vajtje & 2200 leke vajtje ardhje, me 30 min pritje.

book taxi now

Tarifa Konkuruese

Ofrojme tarifat me konkuruse ne treg per udhetime brenda dhe jashte Tiranes.