Shpejtesi dhe Siguri

Automjetet tona ofrojne nje siguri maksimale gjithashtu dhe nje shpejtesi te larte ne levizje.


Tarifa Konkuruese

Ofrojme tarifat me konkuruse ne treg per udhetime brenda dhe jashte Tiranes.


Rezervim Online

Me vetem disa klikime ju mund te porositni taksine tuaj ne destinacionin e kerkuar.

Ideal Solution - Sample 1 for three columns

Cilesi ne sherbime

Cilesia e sherbimit qe ne ofrojme per konsumatoret tane eshte maksimale. Arsyet qe kjo cilesi eshte maksimale jane te shumta, duke perfshire automjetet, sistemin GPS i cili eshte me i avancuari dhe profesionalizmi i shofereve tane.

   

Ideal Solution - Sample 1 for three columns

Flota Jone

Flota jone eshte e perbere nga 20 automjete Skoda Oktavia 2016 te cilat dallohen per sigurine, komoditetin dhe shpejtesi ne levizje. Hapsira e kabines dhe bagazhit lejojne qe sherbimi jone te perdoret nga nje grup klientesh njekohesishte.

   

Ideal Solution - Sample 1 for three columns

Sherbim ne cdo qytet

GO Taxi Albania me qender ne Tirane mendon gjithashtu dhe per konsumatoret te cilet udhetojne ne destionacione me te largeta se brenda Tiranes. Ofrojme sherbime taksi ne te gjitha trojet Shqipetare duke ofruar cmimet me konkuruse ne trege.